банер

Обука на вработените

MeiFeng има над 30 години искуство, а целиот менаџерски тим е во добар систем за обука.
Ние спроведуваме редовна обука и учење за вештини за нашите вработени, ги наградуваме тие одлични вработени, ги прикажуваме и ги пофалуваме за нивната извонредна работа и ги одржуваме вработените позитивно во секое време.

тим (1)
Редовно, ние обезбедуваме секаков вид конкуренција за машинско работење и даваме концепт за обука за „Намали, може да се рециклира, повторно употреби“ на нашите вработени, преку сите напори да придонесеме за добра индустрија за пакување и да му помогнеме на нашиот партнер да добие совршено пакување. планира, во исто време, сакаме да и дадеме зелено, безбедно и одржливо пакување на иднината.И ова е секогаш во умот на вработениот на Мајфенг.

тим (2)

За нашите претставници за продажба понудивме и редовни тренинзи, тоа е прозорецот поврзан однадвор кон внатре, членовите на нашиот продажен тим не само што треба добро да ги знаат нашите производи туку треба да ги познаваат и нашите клиенти.Како да се направи непречено поврзување од фенси идеја до план за реално пакување е вештина за целиот тим за продажба.

тим (3)

Би сакале да ги слушнеме нашите клиенти, но и да направиме прототип за нивните идеи.Имаме стручен тим за симулирање на идејата на клиентот и рачно изработени пред масовното производство.Ова одлично ги намалува загубите на клиентот од ризиците од ново пакување.

тим (6)

Сите овие убави концепти се препознаени од Meifeng групите, а кога новите вработени почнуваат од работа, тие се обучуваат и за овие концепти.

Преку целосен сет на систем за обука.Сите луѓе во Мејфенг се посветени на нашите работни места и страсни за нашите производи.Со нашите клиенти и партнери, ќе создадеме одлично пакување за нашите клиенти, до пазарите за крајна употреба.Ние сме производители, но и потрошувачи, а одговорни сме и кон животната средина и кон индустријата за пакување храна.


Време на објавување: април-11-2022 година